Servis računara

Imate problema sa računarom?

  • računar (kompjuter) neće da se upali,
  • nema slike na monitoru,
  • čuje se pištanje prilikom paljenja,
  • računar (kompjuter) stalno prikazuje plavi ekran,
  • računar (kompjuter) blokira,
  • imate problema sa virusima,
  • želite da sačuvate ili spasite podatke,
  • vašem računaru (kompjuteru) treba većnost da podigne operativni sistem.
  • želite da nadogradite računar (kompjuter) novim komponentama ili prosto želite da kupite nov računar ili laptop

Onda ste na pravom mestu!

Ovo su samo neke od situacija koje Vas mogu dovesti do ludila. Servis i prodaja računara PROCESSOR je u takvim prilikama tu za Vas.

Osnovne delatnosti preduzeća su prodaja i servisiranje računara i ostale računarske opreme.Iskustvo u oblasti popravke računara i laptopova vam daje garanciju da dođete kod nas, i ostavite kod nas vaš kompjuter ili laptop.

Naše usluge

Vršimo servis i prodaju računara, po najpovoljnijim cenama i najbržem roku, sve na jednom mestu.

Imate problem sa računarom, ili želite da kupite novi računar ili laptop pozovite nas na telefone 022/480-001 060/369-3248 ili dodjite u naš servis u Krnješevačku br.10 u Šimanovcima.

Hardver. Dijagnostika i otklanjanje kvarova na desktop i laptop računarima. Zamena novim ili reparacija neispravnih komponenti. Funkcionalnost i ispravnost hardvera testiramo proverenim programima za testiranje baziranim na dugogodišnjem iskustvu u ovoj oblasti.

Softver. Instalacija i podešavanje Microsoft operativnih sistema : Windows Xp, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 , Windows 10 i pratećih programskih paketa, pravljenje rezervne kopije (backup) i arhiviranje podataka, čišćenje računara od virusa i instalacija licenciranih aplikacija. U skladu sa potrebama korisnika nudimo i primenjujemo na računarima optimalna antivirusna i ostala softverska rešenja.

Možete doći kod nas gde ćemo sklopiti konfiguraciju koja je u skladu sa vašim potrebama i željama ili izabrati već sklopljenu konfiguraciju, rok isporuke za prvu varijantu je dva radna dana, a za drugu jedan.

Molba za potrošače

MOLIMO POŠTOVANE POTROŠAČE DA OD TRENUTKA PRIMANJA POZIVA DA JE UREĐAJ KOJI SU DONELI NA POPRAVKU ILI REKLAMACIJU ZAVRŠEN, U ROKU OD 30 DANA DOĐU DA POKUPE SVOJ UREĐAJ ILI NEĆEMO SNOSITI ODGOVORNOST ZA ISTI
NAPOMENA: Sem ukoliko se na vreme ne javi razlog Vašeg nedolaska, u tom slučaju uređaj će biti sačuvan do dogovorenog datuma.